***

Täiega pekkis sünna ikka

Ma kõige pealt kohe pean vabandama, et see pealkiri niii ligitõmbav on, sest mina näiteks küll ei oska kirjutada nii sisukaid postitusi, et inimesed ilma vürtsika pealkirjata lugema siia tikuks. Sorry. Not. 😀

Ja järgmisena vabandan ma nende 6 külalise ees, kes käte värinal sellele lingile vajutasid, süda samal ajal sees pekslemas ja meenutamas, mida nad eile täpsemalt siin ütlesid või tegid. Ise käisite blogija sünnipäeval, peate täpselt teadma, et kõik võib siia edasi jõuda, eksole. Nii et, kes midagi eile ütles ja tegi… tegi ja ütles seda ilmselgelt paar nädalat varem juba ette planeerides.

Naliiii. Ma ei hakka siin kedagi paljastama. Veel suurem nali, ehhheee.

Nii, kust ma siis alustan?

Ma ei armasta seda välja näidata, sest ma siiski olen bad(ass) mom, aga mul oli eile siuke ärevus peal, et mu pea hakkas ka viimasel hetkel enne külalisi rämedalt lõhkuma. Võtsin siis peotäie tablakaid alla ja valu kadus umbes viie minutiga. Või esimese külalisega. Ma täpselt ei tea, kumb mõjus siis lõppude lõpuks.

Mul oli megatore! Mul oli megaimelik, sest ma ei mäleta, millal ma viimati võõrustasin nii mitut (6) inimest ja kui ma peaks kunagi võõrustama rohkem kui 6 inimest, siis suure tõenäosusega ma seda ei tee ja kõik jäävad ukse taha ja tegelikult ma isegi ei võta sellist asja endale kunagi plaani, sest ma ei suuda. 😀 Nii et, Geit, kuigi me siin üks päev rääkisime abiellumisest ja peost, siis not gonna happen. Kui me just kahekesi ei abiellu. Okei, lapsed ka. Ongi 6 inimest. 😀

Aga, mul oli megatore! Ma olin muidugi ainus, kes väheke kangemat tarbis, võibolla sellepärast oli mul nii tore ja kui külistelt küsida, kuidas oli, siis nad väidaks midagi vastupidisemat. Mine sa tea. A ei olnud ainus, üks naine trimpas ka, aga mul lõpuks hakkas kõht valutama (hellou päevad!) ja siis oli prioriteet selle valu keskel ellu jääda.

Söögid tegi mu lauale Delizi Toit ja omg, kui maitsev kõik oli! Makaroni suitsukanasalat – soovitan sajaga! Kreemja täidisega munad – appppi, kui head need olid, külalised ka kiitsid neid just ekstra! Leivakorvikesed – ma jäin ilma, sest olla viinud kõigil keele alla! Singirullid – 🤤🤤🤤🤤 Lihavaagen ja muud staffi oli ka, aga kõik oli ülimaitsev. Mul langes suur stressikoorem õlgadelt, kui nad mulle kolmapäeval kirjutasid ja pakkusid, et võivad mulle külmlauaroad teha. Ma olin mingi jaaaa, jaaaa, jaaa, ma tahan. Juba puhtalt nende toidupiltide pärast. 😀

Ma loodan, et need naised, kes eile mul külas käisid, et neil oli päriselt tore. Isegi, kui ma selline kohmakalt tobu olin. Ma pole üldse harjunud inimestega olema. Vaadake, lapsed on üks teema, täiskasvanud inimesed teine, eks.

Igatahes tegin ma messengeri nendele naistele ühise chati, sest suure tõenäosusega peavad nad käima elu lõpuni mu sünnipäevadel ja elu lõpuni minuga suhtlema. Nii et jah, ma ikka oleks pidanud enne sünnipäeva need tingimused ette lugema. 🤣 Aga nad olid pärast ka kõik kenasti nõus. Vist.

A saatus mõnitas ka mind eile. Sättisin end peegli ees ja laulsin ja olin rõõmsas tujus, et tullakse külla ja siis lapsed vahetavad teleris kanal MyHitsi peale ja seal lõõritab Bieber: “I’m so looooneeeelllyyyyy!” Ma: “Tänks meeldetuletamast!” 🤣

Aitäh!

Ps. Täna on aftekas. 🤣

5 thoughts on “Täiega pekkis sünna ikka”

  1. Ma samasugune, et ennem jätan peo ära kui korraldan miskit ja siis mega närvis 🤣

  2. Ma muidu ei kommenteeri ega midagi, aga nii rõõmsaks tegi see, et sul selline lahe pidu oli ja ise rahule jäid. Täiega väärisid seda! No ja veits tekitas tahtmise ise sinu sõbranna olla 😃😃

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga