Määratlemata

tapmisähvardus mu lastele

Teate, ma olen oma elus igasuguseid debiilikuid ja idioote näinud. Ja isegi inimestega, kes näkku lärtsuvad või muudmoodi mind solvanud on, olen ma suutnud viisakaks jääda. Aga nüüd, kus mingi tattnokast tropp mulle kirjutas ja mu lapsi ähvardas, siis mul viskas kopa ette küll. Ei kõlanud just võõralt nimi “Sarah”, aga seda on raske uskuda, et seesamune eelnimetatud oleks tema naisuke. Pigem on tegu jüngriga, keda viimane omale hoolsalt kogunud on. Läbi aski. Palju õnne, next level inimeste sõbralikkuses on saavutatud! Ja pole vist abi, kui öelda, et “ära pane tähele”. Raske mitte panna, kui keegi koguaeg tuututab. Issanda loomaaed on kirju. 

Pisike update ka siis asja juurde. Neiu mõtles, et üllatab mind veel oma geniaalsete mõttevälgatustega. 😀 Ja samas, ega neiu ei valeta ju.. Keegi võiks ta palgata ennast reklaamima, see tuleb tal megahästi välja. 

Jagage oma kogemusi igasuguste hulludega!?

20 thoughts on “tapmisähvardus mu lastele”

  1. Kui selle neiu profiili vaadata, siis mulle tundub ausalt, et ta on vaimselt ebastabiilne. Aga ta on sul sõbralistis? Kas sa siis tunned teda?

  2. Ta lisas mind täna sõbralisti. Ma lisasin vastu ja sellel on väga lihtne põhjus- mind on väga palju võõrad lisanud sõbralisti, sest alati on nad seoses blogiga nõu küsinud või blogi koha pealt midagi kirjutanud. Ei osanud oodatagi, et keegi lisab selleks, et sellist juttu hakata rääkima.

  3. See pole üks Sarah-i jüngritest. See on neiu, kes arvatavasti lihtsalt on armunud sellesse neiusse. Kuskil askis käis kunagi jutt läbi ka, olevat siis reaalselt selle neiu naisele saatnud ka ähvardavaid kirju ja nii edasi. Ühesõnaga mingi armunud laps arvatavasti.

  4. KUI haige saab üks inimene olla,tra ma tapan su lapsed ära..Uskumatu,ära jumala eest seda asja nii jäta.See ei ole normaalne.Issand ma läheks ja otsiks maa alt ka üles selle kes lubab MINU lapsed ära tappa.Kuradi värdjas selline.

    Satuvad ikka igasugused sinu teele.USkumatu eit onsee ikka.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga