Tere, mina olen Jane ja mulle meeldib oma lugejaid süüa

Ma olen räige suhtleja. Mitte sellesmõttes räige, aga ma olen lihtsalt suhtleja hing. Kui ma inimestega suhelda ei saa, hakkan mööda seinu üles ronima. Mitte päris sõna otseses mõttes, aga muutun üsna kärsituks. Nüüd ma tean, miks need heiterid on nii püha viha täis, nagu nad on. Istuvad teised kodus ja ei suhtle inimestega. Ma ju tean, olen ka kodus istunud ja heitinud. 😀

Igatahes tahtsin ma tähelepanu pöörata kõigile teile, kes te olete mulle blogimise ajal üldse kirjutanud. Alati on need kirjad alanud “Sorry, et sulle kirjutan…”, “Ma loodan, et ma sind ei tüüta…”, “Kirjutan sulle, aga sa ilmselt ei vasta..”, “Mõtlesin kaua ja võtsin nüüd julguse kokku, et sulle kirjutada..”, “Sorry, kui sulle on seda juba öeldud…” lausetega ja igal korral, kui keegi nii kirjutab, tahaks peast kinni haarata. 😀

Kas ma olen tõesti jätnud endast mulje, et ma ei viitsi teile vastata või te olete mu jaoks tüütud või kas ma olen niiiii hirrmus, et julgust peab lausa koguma mulle kirjutamiseks?

Ma enda arust olen jumala muhe tšikk, mulle meeldib suhelda ja kirjutada. Mulle meeldib inimestega hästi läbi saada. Muidugi ei trügi ma kellelegi külje alla, aga absoluutselt iga kiri, mis mulle saadetakse, ja olgu see samasugune kui eelmine või hoopis midagi muud, on minu jaoks hinnalise väärtusega. See näitab mulle, et inimestele läheb korda, nad hoolivad ja tunnevad huvi.

Seega, kui keegi veel kahtleb selles, kas mulle kirjutada või ei, siis ma.. Ma ei tea, mis siis saab, aga luban, et oma virtuaalseid hambaid ma käiku ei lase. Olen chill, ole sina ka! 🙂

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Viimased postitused

Miks inimesed lasevad endale pahasti öelda???

Ma eile tegin instagramis üle pika aja jälle seda Q&A. Eelmisel korral olid inimesed (või [...]

Kuidas suhtes kõik nii iseenesest mõistetav ikka on

Ma pean selle lõpuks “kaelast” ära kirjutama, muidu tuleb uus elu ja mälu peale ja [...]

14 ja 2

Eile ja täna on olnud üsna tähtsad päevad meie peres. Eile täitus minu ja abikaasa [...]

2 Comments

See on nüüd läbi!

Aeg on asjad pakkida ja need lõplikult kodust välja visata/põlema panna, sest kool on nüüd [...]

1 Comments

Kas nutivaba suvi on tõesti võimalik?

Suvepuhkus algaaaas! Tegelikult juba mõned päevad tagasi. Suvepuhkus sellesmõttes, et suurematel on ka kool nüüd [...]

1 Comments

Kuidas ma endale kodus ise iluoppi tegin

Mul tekkis selle pealkirjaga kohe oma peas väike video, kuidas ma ennast kuskil köögi laual [...]

Kuidas kõik nüüd läbi saab

No tere! Pole mina jälle siia mõnda aega jõudnud ning aegajalt taban end mõttelt, et [...]

8 Comments

Kuidas lapsed ei taha enam üldse õues käia

Ma tegelikult mõistan seda, et maailm muutub, uueneb ja areneb aina edasi ning nutiseadmed on [...]

Kuidas mu lapsed edaspidi põrandal peavad sööma

Ma otsustasin meie köögist laua ja toolid välja visata. Jah, kuulsite, st lugesite õigesti. Ei [...]