***

Tik tokist laste saamiseni

No hei, pole kaua näinud või mis? St mis kaua, iga päev pommitan instas ja facebookis oma hambavalgendusteemaga, et noooo ostke ometi. Mõnel on minust raudselt kurguauguni ega taha ühtegi hambapaari oma elus enam näha. Nendel, kellel on hambafetiš, ei jõua mind ilmselt eal ära tänada kogu materjali eest. 😀 Mõistan!

Ps. Täna veel kehtib mu superkood janeblogi ja annab 25% soodukat – www.joi.ee

#reklaamosaliselt

Aga tegelikult tahtsin ma rääkida tik tokist ja laste saamisest. Mõlemad on mulle üsna tuttavad teemad. Kes pole veel teadlik, üritan tik tokis oma karjääri üles ehitada. Kui haridust pole ja väljavaateid ka elus mitte, siis viimane variant on tik tok.

Hendrikuga oli meil eile päris huvitav jutuajamine. Ta on juba 9-aastane, minu silmis ikka minu beebi, aga ta tuli eile minu juurde ja hakkas rääkima, mida ta tik tokis nägi… Mul tõmbas kohe kiilu vahele ja küsisin, et kuidas ta üldse tik tokis saab käia, sest viimati ta telefonis seda ei olnud.

Hakkas siis teine kokutama. Ja mina selle peale moraali lugema, et kui ta kunagi 13 saab, siis võib seal käia, aga veel mitte. Ta kohe parandas mind, et alates 12a võib seal käia. No vahet pole. Igatahes praegu ei tohi ja tegelt pole üldse hea, kui alaealised seal tšillivad. Hendrik vaatas mind muidugi sellise *traaaa hakkab jälle pihta* näoga ja siis läkski teema edasi:

Hendrik: “Varsti olen ma juba 10 ja siis 11 ja siis 12!”

Mina: “Ja siis pauhti 27 ja maksad ise oma arveid ja elad oma kodus ja käid tööl ja…”

Hendrik: “Jaa, ma tahan olla 27.”

Mina: “Ja kui sa juba täiskasvanud oled ja sul on oma kodu ja käid tööl ja saad hästi hakkama, siis võid naise ka võtta.”

Hendrik: “Ei tahaaa!”

Mina: “Ja lapsed. Neid ju ikka tahad?”

Hendrik: “Eiiiii. Nad jonnivad ja lärmavad!”

Mina seejärel endamisi mõtlemas: “Huvitav, kas nüüd oleks õige aeg näidata talle seda videot, kus ta poes kommiriiuli vahel röökivat põrandapesukaltsu mängis?”

Muidugi mul sellist videot ei ole, sest ma jooksin tol korral poest ruttu välja, kui ta end sinna pikali viskas ja karjuma hakkas.

Nali. See osa, kus ma minema jooksin.

Aga noh, natuke naljakas ikka kuulda, mis on suurema lapse arvamus pisematest, kuigi ta on ise samu asju teinud. 😀

Ja muidugi, enda pealt vist räägin lastele nende elu lõpuni, et liiga vara lapsi ärge saage. Kui 50 olete, võite sellele mõelda. 🤣

2 thoughts on “Tik tokist laste saamiseni”

 1. Mul oli täna enda 8a neiuga ka just vaidlus tik Tomi teemal. Hakkas pinnima et ma lubaks tal postitada videosi jne. Kategooriliselt keeldusin. Siis pöörduti muidugi issi poole õnneks kui emme ei luba siis nii on:)
  Aga vaidlus nägi välja selline..
  “No plika luba! Ma olen juba 8 ma olen suur.”
  “Ei.”
  “Kuna ma võin siis?”
  “Kui 15 saad!”
  “Teeme 10!”
  “Ei. 15”
  “Aga tiktok on 12+ lubatud niiet siis jääb 12”
  😅😅
  Ma loodan et selleks ajaks on tiktok ammu unustatud teema ja asemele midagi veel hullemat pole tulnud 😅

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga