***

Titetegu: holycrap, me saame lapse?

31.01

Eile menstruatsioon ei alanud, aga sellest ma väga pöördesse ei läinud, sest ennegi mul see ebaregulaarne olnud.

Ostsin nii muuseas möödaminnes kaks testi ja kuigi ma tavaliselt olen teinud need ikka hommikul esimese pissiga, siis täna mõtlesin, et savi, teen ühe testi ära.

Geit oli õues, täpsemalt garaažis. Mina köögis. Võtsin testi, läksin vetsu.

Kõik vajalikud toimingud tehtud, jään potil istudes testi jõllitama.

Okei, jälle ei midagi. Jätsin testi põrandale ja läksin kööki.

Selline meh tunne oli.

Mõne aja pärast läksin vetsu ja….

Sorri, see on udune. Ma tegin otse messengeri kaameraga pilti ja saatsin tollele influenserile, teate küll, eelmistest postitustest. Küsisin, kas tema näeb sama, mida mina.

Ma Hendriku aega enam ei mäleta, aga kõigi teistega on mul olnud samasugune test – üks triip megahele, teine tumedam.

Muidugi ma läksin ekstaasi.

Ootasin kannatamatult köögiaknal ja vaatasin, millal Geit oma toimetused garaažis ära teeb ja tuppa tuleb, et saaksin talle seda näidata.

Vahepeal suutsin kahetseda, et tollele tuttavale pildi saatsin. Planeerisime ju koos rasedaks jääda, aga tal oli vahepeal menses hakanud ja mul nõme tunne. Justkui eputaks. Oleks vastupidine olukord olnud, mul oleks natuke kurb tunne tekkinud.

Ta küll ütles, et ma nii ei mõtleks ja ikka jagaks temaga.

Aga krt nii vale tundub olla üksi rase ja krt, ega ma ei tahagi olla üksinda selles supis. 😅😅

Geit tuli tuppa ja oli ka megarõõmus.

Ütlesin talle, et me midagi ei loodaks ja teen hommikul teise testi ka.

Muidugi me lootsime. 😀

01.02

Tegin varahommikul teise testi ka – sama vaatepilt.

Ja kui nüüd mõelda, siis kokku me… kuidas seda nüüd öelda ilusti – olime vahekorras – kolm korda ja sellest piisas, et üks krevett hakkama panna. 😀

Ma olen rase!

18 thoughts on “Titetegu: holycrap, me saame lapse?”

 1. Mul piisas ühest korrast. Mõtlesime mehega, et saaks lapse. Olime 1 tsükli jooksul 1x vahekorras ja boom, tulemus ripub mul tissi otsas nüüd 😄.

 2. Palju õnne!

  Mul oli detsembris peetumine ja peale seda pole ikka päevi hakanud. Testid negatiivsed aga viimane nädal on hommikuti iiveldanud. 🤮. Ootan, et näeks ka kahte triipu jälle.

 3. Ma ka rase 😀 ja samamoodi väga oodatud ja planeeritud 😀 täiega nühkisime kogu aeg 😀 😂 küll ma sõin päevalilleseemneid, elevit vitamiine, foolhapet:D pärast mitu kuud proovist kadus lootus ja vahepeal viskasin mõne foolhappe 😀 loobusin 😀 ja arvasin, et ei jää 😀 ja see kuu kui elasin, ah nagunii rasedaks ei jää 😀 ei mõelnud kogu aeg mis valuvaigistit võtan jne:D põmm rase 😂

 4. Palju õnne!

  Ma ka rase, oktoobris oli peetumine ja nüüd veebruaris saime oma triibud. Ja vahekorras ka suht vähe olnud, kuid piisas😃Mehele esimene laps, mulle neljas🙈novembri beebi siit tulemas.
  Hetkel 7+6 nädalat. Sul jääb ka ilmselt novembri kuuse?

   1. Selge, siis kuu aega ees minust, mul novembri alguses🙃igatahes väga armas uudis! Mul mees tahab neid lapsi rohkem veel saada,kuna tal veel pole neid, kuid ma kõige pealt saaks selle ühe veel ja siis juba vaatame😅

 5. Ma olen samuti rase. Peaks sündima oktoobri lõpus ja samamoodi olime vahekorras korra või kaks ja sellest piisas.

 6. Sellepärast sa faceboogi seinale postitasidki, et paluti küsida, et kes kus Viljandis rasedusega arvele. 🤭 Ajad täitsa klapivad
  Aga palju õnne!!😍😍😍

 7. Palju õnne! 🙂
  Meil on tulemas kolmas ehk meie viimane, steriliseerimispaberid on käes igastahes. Heiti sain selle eest, et 6a jooksul kolmas laps ja heiti sain selle eest, et julgesin mainida neid pabereid ja seda otsust. Vahet pole vist mida teed, ühiskondlikku mõrva saad niikuinii. Tsiteerin ühte arsti: “sa oled nii noor, me ei räägi rohkem steriliseerimisest ja ära enam tule sellise jutuga mu juurde. Sul on aega lapsi saada ja ümber mõelda”. See oli mu teine ämmakas, kokku olen välja neid vahetanud 3!!!🥲🥲🥲 Viimane ämmakas on ingel.

  Aga rasedaks jäämisest…olime otsuse teinud, et tulgu nüüd siis meie viimane. Kui teistega rasestusin teisel tsüklil, siis sellel korral läks 8 kuud aega ja 3 kuud järjest olid pos testid kuid rängad verejooksud. Ma keerasin oma organismi tuksi rasestumisvastastevahenditega ja olin maadelnud juba 2a niigi tagajärgedega. 🙁 8 kuud ootasime ainult, aga mu vaimne tervis ja nutuhood hakkasid ägenema…noh ikka see, et uus kuu, äkki õnnestub aga vastu vaatab “nouppp try again harder”.

  Viimane kord ütlesin mehele, et 3 kuud on verejookse peale pos teste juba olnud. Nüüd teeme nii, et kui ei tule beebit, siis me võtame 7a ihaldatud husky kutsika. Sirvisingi juba kohaliku riigi kenneleid ja valmistasin ette. 🥲 Aga siis oli ikka vaja teha test enne päevi, clear blue näitas 1-2n, tavalised testid pea olematut triipu, uus clearblue, uued testid, nuturalli ja enda süüdistamine piinamises, Synlab ja hcg 91, veel teste ja siis klõpsatas…oot??? 91?? Hcg 10 000, 18889, mõtlesin esimesed 4 kuud, et see ei ole reaalne. Ma kujutan ette ja beebs on 36n küpsenud tänaseks😱 Olles põdenud 17n paiku ka covidit ja kuulnud tervishoiutöötajalt, et olen lapset*apja kuna ei vaktsineerinud ennast 2n peale haigestumist ega enne seda, siis olen veendunud, et siin riigis mina enam beebisid ei kanna, ei sünnita eluski enam ja ma olen täiesti õnnelik oma kolme üle. 🤩 Tegemist on EU riigi, kuid mitte Eestiga. 😊

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga