***

Titetegu: no ei tule neid triipe!

20.01.22

Me ei ole kunagi niimoodi last plaaneerinud. Nagu teadlikult ja päriselt planeerinud. Või oleks õigem öelda, et eelmise planeerimised on olnud tõesti sellised “ah tuleb, siis tuleb ja kui ei tule, siis ei tule” ja kuigi ma eelmises postituses ütlesin sama, siis millegipärast on tekkinud sellest planeerimisest tuline soov, et ma pean jääma rasedaks. Või selline päriselt väga väga tahtmine. Võiks öelda, et nüüd see viies laps on kõigist kõige rohkem planeeritud. 😅

Kui ma ei eksi, siis 17.01 ovulatsioonijärgsel päeval ma juba agaralt tegin rasedustesti, et noh, kaa õnnestus v. Kuigi ühe oma ajuosaga sain aru, et test niikuinii ei näita midagi.

Täna tegin ka testi – ei midagi.

25.01.22

Ostsin apteegist jälle mõned testid. Tegelt ostis Geit. Suunamudijaks olemise miinus. Sa ei saa salaja rase olla. Mittekunagi. Aga sa saad saata oma mehe apteeki. Ehk siis sul õnnestub salaja rase olla. 😀

Test oli jälle negatiivne. Mingi kurbus tekkis sisse.

Äkki ma ei peakski rohkem lapsi saama?

Võibolla neljast piisab?

Äkki peaks uurima, mis selle näiduga oli, mis pidavat olema liiga madal ja selle tõttu on mul raskem lapsi saada?

Samas lasin teha ka nüüd jaanuar uue vereanalüüsi ja arst ei mainud selle kohta midagi. Äkki tal oli meeles, mis ma ütlesin lapse saamise kohta?

Ma olen teadlik, et test ei pruugigi veel ju midagi näidata.

Menstruatsioon peaks mul alles üldse algama 30.01.

27.01

Kärsitusest tegin uue testi. Negatiivne. No nüüd peaks küll ju juba midagi näitama.

Lepin. Eks proovime siis lihtsalt edasi, eks. Pole hullu.

Vähemalt saab rasedustesti firma natuke rikastuda minusuguse tobukese pealt. 😅

30.01

Täna peaks algama mu menstruatsioon, aga see tuhin on läinud juba natuke väiksemaks, seega testida ma ei viitsi.

Olgem ausad, me pole väga titetegemisega tegelenud ka. Mu meelest on nii, et kui hakkad teadlikult planeerima, siis ei tule suurt midagi välja asjast. Kui aga teed asju spontaanselt, siis lähevad asjad nii nagu tahtnud oled. Vähemalt mul on nii.

Vaatame, mis tänane toob ja ostan homme testi, kui täna menses ei alga.

8 thoughts on “Titetegu: no ei tule neid triipe!”

 1. Okkei 😀
  Naljakas. Ma pole ise küll kunagi tulnud selle peale, et teha test enne, kui päevi peaks olema oodata. Ära jäänud päevad on nagu esimene indikaator, et võiks testi teha. Isegi hiljem tehes on mul alati teine triip olnud hädine ja kahvatu, niiet mees on kõigil kordadel öelnud, et mis ma talle neist negatiivsetest testidest näitan.. Iga päev testimine ja teadasaamine, kas rase või mitte rase on küll täiesti mõttetu mu arust. Uuesti üritada pole nagunii vahepeal mõtet, vaid ikka alles siis kui uus ovulatsioon on ja selleks tuleb ikkagi oodata, millal tsükkel omadega jälle sealmaal on. Testimine ei too seda lähemale 😀

  1. Jaa, see kõik on jumala loogiline, mida sa räägid, aga no, kui ikka midagi väga tahad, siis noh… läheb nii 😅

   1. Mina olen saanud kõige varasema õrna triibu 3+1 ehk siis lausa 6päeva enne mensese algust. Ise ka ei uskunud ja ei võtnud seda veel tõepähe, mõned päevad hiljem juba tumedam triip.

    Teiste lastega olen saanud peale men. Ära jäämist/ samal päeval.

    1. Just kui nii väga ootad siis aju ei mõtlegi seda loogilist juttu välja ,et nüüd nö ei ole õige aeg teha veel testi. Tean seda tunnet väga hästi. Nüüd oleme küll kuntsliku viljastamis lainel aga esimese siirdamisega ka aju ei suutnud loogiliselt mõelda ja tahtis kohe rasedustestide firmasid ponsoreerida 😀 Kuigi tead isegi,et naguni tehakse sulle seal haiglas veretest aga ikka aju mõtleb ,,Palun ole rase ,palun ole ja tahad teada kohe ja nüüd ,,.

 2. Kui pole just tegu varajase rasedustestiga, siis see ei näitagi enne eeldatava menstruatsiooni alguspäeva korrektset tulemust. Isegi varajased rasedustestid näitavad kuni 7 päeva enne eeldatavat menstruatsiooni algust (ehk siis alates 7. päevast pärast oletatavat viljastumist), aga täpsus ei pruugi ka sama hea olla kui teha testi päevade ärajäämisest alates.
  Loodan, et on kellelegi kasu sellest infost 🙂

 3. Mina sain oma positiivse testi 10 päeva peale tegutsemist. Teadsin täpselt ,et ov 21.kuupäeval ja 31.kuupäeval oli õrn triip olemas 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga