***

Titetegu vol 1

11.01.2022

Harjumatu on kirjutada 2022. Kirjutasin alguses 2021, läksin oma mõttega juba edasi ja järsku kerisin tagasi, vaatasin, et oot… 2021… vist ikka ei ole. 2022 on ju juba. 😀

Titetegu… millest ma alustan nüüd? Ega ma ise ka ei tea, kas olen täie mõistuse juures, sest alles ma ju kuskil rääkisin, et mnjah, kunagi äkki ühe lapse võime hakkama panna, aga mitte praegu ja mitte lähitulevikus, sest mulle meeldib olla oma kehas vaba ja mulle meeldib see tunne, et ma olen oma kehas üksinda ning keegi ei kasva mu sees ega ripu mu küljes.

Samal ajal, kui ma olen omanud seda mõtet, on ikka meil käinud läbi arutelu saada veel üks laps. Nagu Geit ütles: “See on nagu kohvimasina või külmiku ost – mõtleme ja kaalume hästi pikalt, aga lõpuks ostame ikka ära!”

Ma ei tea, kui mõistlik on võrrelda külmiku või kohvimasina ostmist lapse saamisega, aga teate neid mehi küll ju. 😀

Niisiis… me saame lapse! Õigem oleks vist öelda pigem, et ME EI KASUTA KAITSEVAHENDIT ENDAM! Sest rase ma veel ei ole ja nahistame pigem mõttega, et kui tuleb, siis tuleb ja kui ei tule, siis ei pea kummiga vähemalt hõõruma. 😀

Aga kui 5 täis saab, siis.. ausalt. Kas Geit laseb end ära lõigata, mina oma emaka sulgeda või no sex never ever enam. 5 on selline… tõesti piir, mis piir, mul polegi muud öelda.

Mis minusse puutub, siis eks jah… ma käin ju hetkel koolis ja olen niikuinii kodune. Pole vajadust ka tööle minna, seega samahästi võin ma mitut asja korraga teha – õppida ja käia autokoolis ja kasvatada lapsi ja olla koduperenaine ja olla rase. Köki-möki.

Ma olen seda neli korda teinud ja vaimselt olen valmis selleks teekonnaks – lebo ots ja ma olen viimasel ajal nii mitut beebit näinud, et ma tean, et need on kindlad märgid. 😅

Kui ma nüüd täiesti aus olen teiega, siis me planeerisime last tegema hakata septembris, aga meid influensiti varem sellega tegelema hakata. Tegelikult me tahtsime septembris, et laps sünniks suvel, sest meil kellelgi pole sünnipäeva suvel, aga kui ma selle influenseriga kokku sain ja ta rääkis, et neil ka plaanis titt hakkama panna, mõtlesin, et davai, lets do it together. 😀

Adeele on ka juba piisavalt suur, et tema suhtumist ma üldse ei põe või seda, et ma ei saaks hakkama. Ikka saan. Adeele ja Krissu vahe oli megaväike ja siis oli küll väga stressirohke ja raske aeg.

Mis puudutab seda, et ma siia salaja neid postitusi kirjutan ja kohe ei avalda, siis.. me plaanisime hoida seda kõike võimalikult kaua saladuses (hahahaha!). Me ei rääkinud kellelegi. Kõik saavad ühiselt teada siis, kui selle postituse kunagi avaldama peaksin (hahahahah vol2). 🙂

16.01.2022

Täna on mul see päev kuus, kus kõige suurema tõenäosusega võin rasestuda. Kui nüüd aus olla, siis see titetegu ei lähe üldse nii hoogsalt, kui me planeerisime. 😀

Kui ma eelmisel jaanuaril vereanalüüsid andsin, siis perearst mainis tulemustest rääkides, et kui ma peaksin kunagi lapsi tahtma, siis mingit näitu peaks hakkama tõstma. Pidi madal olema. Ma muidugi ei hakanud selle kohta rohkem uurima ja pigem turtsatasin telefoni otsas, et hallooo, mul on 4 last, mis lapsi ma veel siin tegema hakkan.

Ja aasta hiljem… babaahhh! Ehk siis never say never. 😅

Aga vaatame, mis siis saab.

4 thoughts on “Titetegu vol 1”

  1. Jaa jaa, kas tõesti on beebi saamine sama, mis külmiku ost? Päris hämmastav suhtumine……

      1. Jahh kuhu on kadunud inimeste huumori meel? 🤦‍♀️ 😀 .. Aga igatahes väga äge ikka ,et saate beebsu . Iga naise keha küll väga erinev aga nii äge kui on kasvõi tuleviku mõttes lastel palju õdesid/vendi. Kuna olen ise üksik ,,laps,, ja mehel kahjuks kahte venda pole enam meie seas siis nii tunneme puudust sellest tundest ka ise.

  2. Mul on kokku 4 venda. Ja eksil on 5õde ja 4 venda üks on küll surnud. Meil peres kasvab kaks last ja mõlemad on tüdrukud. Kui kuulsi et olen uuesti lapse ootel siis oli küll mida me ei olnudki seda veel plaanid aga kui pidi nii minema siis pid. Ja olen mega rahul mul kaks armas tüdruku kellel on 8 ägedad onu kokku ja viis toredat tädi. Palju õnne uue pessu üle ja mõnusat rasedust

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga