***

Tööandja, kes naisi seaks ja töötajaid lollideks lauajalgadeks sõimab

Ma ei ole Vändras elanud juba kuus aastat, seega ma ei tea sealsest elust ja olust mitte midagi. Küll aga ma tean vähemalt kahte troppi sealt – üks tulistab kasse ja koeri surnuks, teine peab tanklat nimega Nektar.

Kiusaja ma ei ole, silte niisama külge ei riputa. Tropi all mõtlen ma päris ilget troppi, kes teistel peesid lohku tõmbab ja ise süüdimatult teiste üle irvitab. Ja noh… kui inimene tulistab teiste koduloomi surnuks, siis ta lihtsalt ongi tropp. Ok, nüüd tuli päris mitu troppi ühte lõiku. 😀

Kui te vaatate Nektari tankla Facebooki lehele, näete seal postitust koos kaamera fotodega, kuidas keegi käis ja varastas leti tagant mingi vihiku koos rahaga. Nektar otsib nüüd seda kurja hunti taga. Tegelikult oli tegemist maksuameti töötajatega, kes käisid seal kontrollimas ja leidsid nii mõnegi tõendi selle kohta, et seal tanklas pole kõik päris okei.

Mina otseselt selle tanklaga seotud pole, kuid mu õde käis seal mõnda aega tööl. Hiljem selgus aga, et saadeti minema põhjendusega “tegid sitta tööd” ja palka ei makstud. Lepinguga samuti viivitati ja lükati pidevalt edasi.

Minu õde on ju selline, et ega tema väga tegeleda selliste asjadega ei viitsi. Tasuta tööd viitsib teha, aga hiljem oma raha eest võidelda… Seda ei. Natuke nad vaidlesid ent mingit palka ta sealt ei saanud. Ma korrutasin talle küll, et kammoon, mine töökaitseinspektsiooni või maksuametisse, tee avaldus ja kui palga kätte saad, anna mulle, kui endal rahast nii savi. Kui ma oleks oma pee nii lohku saanud, poleks ma never seda asja nii jätnud. 😀 Tegelikult poleks asi nii kaugele jõudnudki, sest ma päris lähekski ju ilma lepinguta tööle.

Nagu ma kuulnud olen, pole tema esimene ega ka viimane, kes seal töötajana üle on saanud ning lõpuks, lõõõõpuks ometi läks maksuamet seda jama sinna kontrollima.

Inimesed üritavad selle Facebooki postituse all selgeks teha Nektari tankla juhatajale, et need olid maksuameti töötajad, kes käisid seal “vargil”, aga mulle tundub üha enam, et inimene, kes on Nektar Tankla Facebooki lehe taga, on lihtsalt pooletoobine, keda pole mõistusega õnnistatud.

Ma jagasin seda artiklit, kus räägitakse Pärnumaa tanklast ka enda ajajoonel ning seal all võttis sõna ka Nektari eestvedaja ja ma tegelikult ka ei saa aru, kuidas selline inimene tanklat juhib. Kuidas sinna üldse keegi tööle on tahtnud minna? Kuidas seal üldse kliente käib? Miks see koht veel kinni pole? Vändras on mu meelest 3 tanklat?! Ja selline saast ikka veel eksisteerib. 😀

Aga otsustage ise, kui viisakas ja adekvaatne antud tööandja on teie arvates:

Antud kuvapildil süüdistab Nektari tankla eestvedaja minu õde mingis küttekaardi võltsimises ning selle andmises oms tuttavatele, et nad saaksid odavamalt kütust. Pange tähele, järgmistes kuvapiltides selgub, et mu õde ei saanud töötegemisega hakkamagi, käis vaid seda vaatamas, arvutada ei oska ja ei tea, milline käpard ta veel nende silmis ei olnud, AGA vot mingi sooduskaardi võltsimisega saab ideaalselt hakkama.

Seoses sellega lähen reedel politseisse ja uurin, kas sellise laimamise eest saab midagi ette võtta. Eks näis, mis nad mulle seal räägivad.

Vaadake nüüd edasi, kuidas härra või provva Abel oma suhtlusviisi jätkavad ja siin süüdistatakse juba järgmist mingi kaardi võltsimises:

Nagu te lugeda võite, pidi Kätlin kõmpima päevas ligi 4km, tassima raskeid asju, olles sealjuures lapseootel. Ok, see 4km pole midagi hullu, ma kõmpisin isegi rohkem ja ma tean, et mõni kord sai ta ka autoga koju.

Ma ei hakka siia rohkem kuvapilte riputama. Vast saate aimu, kui “adekvaatse” tööandjaga on tegemist. Rohkem saate lugeda minu Facebooki ajajoonelt.

Nektari enda originaalpostituse alt võib lugeda, et ega seal hügieeniga ka kõik korras pole – mingi tsikk pidavat sülitama nende inimeste burkside vahele, kes talle ei meeldi. Mine sa tea, kui tõele see vastab. Kuna ma seda kuidagi tõestada ei saa, jäägu see burksivalmistaja enda südametunnistusele. Keegi teine jagas oma kogemust, kus käis antud tanklast burksi ostmas ja tegijal olid küünealused konkreetselt mustad ning mingeid kindaid ta ei kandnud.

Mina muidugi ei oleks nii rahulikult pealt vaadanud vaid suu lahti teinud, sest ma ilmselgelt ei suudaks süüa burksi, silme ees pilt, kuidas keegi oma musti küüsi mu burksi sisse topib. 😀

Ma ei ole käinud seal kunagi söömas, kuigi elasin Vändra kandis ligi 15 aastat ja jumala eest, ei lähe ma ka sinna ega soovita kellelgi teisel samuti seda teha. Veel enam ei soovita ma sinna tööle minna, kui seal selline juhataja on.

Ja muidugi, võib mulle kribada, kui kellelgi on sama halb kogemus antud tanklaga. Kas siis töötajana või kliendina. 🙂

Jagage ka sõpradele edasi!

10 thoughts on “Tööandja, kes naisi seaks ja töötajaid lollideks lauajalgadeks sõimab”

 1. Pean ütlema, et olles su õega 2p ühes ettevõttes tööl-siis üks asi mida su õde ei oska-on töö. Kui inimene ei kuula mis talle räägitakse, ei loe juhendeid ja teeb seetõttu ettevõtet kahjustavad otsuseid- siis mind ei üllata enam miski. Klienditeenindaja töö ei ole selfitamine ning jalgade kõlgutamine. Õnneks sai tookord ülemus sama kiiresti aru, et sellist inimest tööl hoida ei tasu.

  Ja kui nüüd lugeda seda sinu juttu, siis mulle tundub, et sa oled väga kaitsev. See pole esimene postitus su õest. Küll haiglas käituti temaga halvasti, küll tööandjad tropid. Vahest võiks peeglisse vaadata ning järgi mõelda, et äkki on midagi ka oma suhtumises valesti.

  Selles, et nektar mingi õige firma pole, olen ma muidugi nõus aga kuna sa teadsid juba ette, et see nii on-siis miks sa õele head nõu eo andnud ENNE kui ta sinna “tööle” läks?

  1. Tead, mina isegi nõustun sinuga, et minu õest pole töötegijat, kahe käega selle poolt. 🙂 Kuid miks üks tankla hoiab üle kuu aja enda juures inimest, kes tööd teha ei oska?

   Mina ei teadnud enne tema sinna tööleminekut, et seal selline tropp tööandja on. Kui Kätlin sealt pika ninaga minema saadeti, hakkasin uurima ja selgus, et seal ongi selline asi, kus töötajaid üle lastakse. 😀

   1. No ju neil polnud kedagi sinna panna. Mulle on ka sealt tööd pakutud aga aastaid tagasi mind juba hoiatati ning täna olen teinud omad järeldused, miks neil koguaeg töökuulutus üleval on.

 2. Hügieeni koha pealt.. Olen aastaid tagasi öisel ajal pika palumise peale Nektaris wc’sse pääsenud. Muidu öösiti sisse ei lastud ja teenindati ainult luugist. Ja tollel hetkel vedeles suur sügavkülmutatud burksipihvide kilokott wc põrandal. Ilmselt sulatati neid seal. Head isu! 😉

 3. ma ei viitsi oma silmi kirbusita pärast kringlisse keerata, mida sa kardad, et pildile klikkides suurendada ei saa?

  1. No kui ei viitsi, siis ei peagi lugema. Mina ei ole teadlik, kas saab suumida või ei, pole proovinud. Palun väga – mine loe mu facebooki ajajoonelt ise, seal väheke suurem tekst 🙂

 4. ütlen ausalt? ei lähe, see pole nii tähtis, et joosta jalad rakku 🙂 pesumasin mul lähemal, lähen pildistan teda!

 5. Ma su tausta ei tea väga (perekonda vms), aga sellised teemad on olulised. Inimesed peavad selliste tööandjate vastu seisma või oma arvamust avaldama. Täna on teised ajad, enam ei ole nii, et saaks töötajat to the max ära kasutada.

  Ma pooldan väikeettevõtlust, aga see peab olema eetiline igas valdkonnas.

  Töötan ise ühe suure ettevõtte direktori tasandil ja võitlen igapäevaselt töötajate õiguste eest, samal ajal muidugi arvestades ka seda, et ettevõttel on vaja kasumit teenida. Kui ettevõte juba pakub töötajatele head palka, head töökeskkonda, töövahendeid, siis muidugi võiks ka töötaja seda hinnata. Mõlemast vaatenurgast peab olema win-win seis.

 6. Nektaris on ju koguaeg mingi jama olnud. Ükskord tulime paidest ning kell oli 2öösel tahtsime miskir süüa… Läksime siis nektarise ja lasime üle poole tunni kella aga keegi ei tulnud sinna meid teenindama,kuid sees oli liigumist näha. Peale seda ühekorra oli sama moodi läksime 1aeg ja siis öeldi et burxe me ei valmista õõsel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga