Määratlemata

ulmelised koostööpakkumised ehk lubage mul naerda

Kui ma tegin blogile eraldi meiliaadressi, et ettevõtted saaksid vajadusel saata erinevaid pakkumisi seoses koostöödega, siis hakkas neid tulema küll kordades rohkem kui siis, mil siin rippus üleval minu tava meilikas. Pean ausalt ütlema, ma alguses võtsin kõik pakkumise vastu, sest noh, kellele ei meeldiks vingeid asju saada. Ja mille eest? Kasutad ja proovid ning siis kirjutad neist. Mõne toote/asja saad lugejate vahel välja ka loosida. 

Mida aega edasi, seda enam olen ma hakanud ei ütlema. Olgem ausad, mõni ei väärtusta teiste aega kohe üldse ja teeb selliseid absurdseid pakkumisi, et hoia ja keela. 

Eesti ettevõtete seast meenub mulle üks, kes tahtis ebareaalset koostööd teha. Saadeti väga viisakas ja hea pakkumine. Selle sisuks oli erinevate testrite proovimine ja nendest kirjutamine. Kujutate te ette jah? Proovin nt ühte näokreemitestrit ja siis ma peaksin teile tagasiside andma, et kuidas mõjus. Üks väike pakk, üks kasutuskord. Aga võibolla olid need mingisugused imetooted, mis kohe ühest pakist mõjuma hakkavad? Oleks võibolla pidanud küsima, kes teab. Aga ma lükkasin selle pakkumise tagasi. 

Järgmised koostööpakkumised on tulnud välismaistelt lehtedelt. Üks kribas, et õu kirjuta oma blogis meie lehest- tegemist oli pulmakleitide lehega ja me anname sulle 5$. 200 sõna võiks olla. Mina, kes ma pole abielus ega kavatse seda ilmselt iial teha, peaks kirjutama pulmakleitidest, 5$ eest ja 200 sõnaga. Nüüd vaatleme, palju ma sellest summast endale saaks, sest 5$ peaks nad kandma mõne tuttava paypalile, mul endal pole. See maksab juba mingi 5 ju? Tuttav kannab omakorda oma paypalilt enda kontole, see võtab raha. Ja siis oma kontolt minu kontole. Ehk ma peaksin ise pm peale maksma, et neile mingi reklaampostitus teha. No, thanks. Eriti keema ajab asjaolu, et enamus välismaised ettevõtted ei suvatse isegi uurida ja vaadata, millise blogiga tegemist on. Aga ega ma saatsin selle lehe pikalt ja kirjutasin lõppu suurelt, et nad minuga enam ühendust ei võtaks.

Täna lähen meilboxi. Jälle mingi välismaine leht kirjutanud ja teinud koostööpakkumise. See oli aga eriti nahhaalne, sest kirja sisu oli põhimõtteliselt järgmine: “Tere, meie koduleht tegeleb pruutkleitide müügiga. Siit saate bänneri, mis oma blogisse lisada. Oleks tore, kui kirjutaksite meie toodetest oma blogis ning jagaksite neid igalpool sotsiaalmeedias. Kui valmis, andke teada. Ilusat päeva.”
Ma vastasin neile üsna sarkasmiliselt koos utoopilise summaga- 100$ ja võin bänneri blogisse panna, enamat mitte, mu blogi pole prügikast. Enam mitte. 

6 thoughts on “ulmelised koostööpakkumised ehk lubage mul naerda”

  1. Kas Sul siin lehel mõned normaalsed anonüümsed ka käivad. Ainult toodavad paska ? 😀

  2. Kohatuid kommentaare ei saa väga okeilt mõtlev inimene kirjutada, ma nagu ei tuleks ise sellepeale. a la joomatuur Sul v ? 😀 haadi ha haa. Erinevad arvamused on minul ka võrreldes Sinuga, aga ma ei hakka juu, kohatut panema. Näide: Kui mulle ei meeldi siis ma lihtsalt ei loe Su blogi, sest enamus ajast need teemad ei kõneta mind lihtalt.Aga ma ei jätaks mingeid sittaseid jalajälge Su blogisse seepärast 😀 No vot onju, ma pole kahjuks kohanud siin positiivseid kommentaare 🙂

  3. Minu jaoks on positiivne juba see, et nad viitsivad tulla siia ja midagigi kirjutada- tähendab, et minu tegemised lähevad ikka korda 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga