Määratlemata

Vahvlihaldjad käisid külas!

Mina olen suur vahvlite küpsetaja ja armastaja. Kui lapsepõlves küpsetas ema meile tihti vahvleid, siis nüüd teen seda ise. Endale ja oma lastele. Ema vahvlimasnaga muidugi. Aga päris nii ei ole, et ema nüüd tühjade pihkudega on- ta ostis endale uue masina! 

Pean ütlema, et mu ema oskab teha vahvleid meisterlikult hästi. Minul ei õnnestu neid kunagi rulli keerata. Nad lähevad enne katki. Aga vahvleid ma armastan ja mis siis, et neid rulli ei oska ilusti ja õigel ajal keerata, söön neid siis nii nagu vahvlimasinast võtan. 

Täna* käisid minul külas Vahvlihaldjad ja tõid karbikese hoolitsusega küpsetatud vahvleid. Ma olin väga vaimustuses ja ei jõudnud oodata, millal mu jalad mind viiendale korrusele juba kannavad (jah, üksinda õues käies ma tulen ja lähen jala viienda(le)lt korrusele- pekile hea, ma arvan) ning ma saan neid vaikselt omaette nosima hakata. Thank god, et Raimond magas, sest kui ta oleks üleval olnud, poleks ma rahus nautida saanud, ilma, et keegi seda karpi mu käes sikutaks koguaeg. Hendrik oskab uusi asju rahulikumalt võtta.
Tegelikult olin ma üsna imestunud kui sellist lehte Facebookis nägin. Esimese hooga mõtlesin, et igaüks ju saab endale ise vahvleid küpsetada, aga miks ka mitte lasta seda kellelgi teisel teha ja ise nautida? Vahvlid olid väga mõnusalt krõbedad, õhulised, maitselt parajad- s.t ei olnud väga magusad ega maitsetud. Tuhksuhkur vahvlite peal oli nagu kirss tordil, mis andis maheda maitse neile. 

Egas ma nii ahne ka ei olnud ja ootasin ikka ülejäänud karbikesega ära, millal Raimond ärkab. Oli tema vaimustuses, oli ka Hendrik ja neile maitsesid vahvlid väga. 

Vahvlihaldjate Facebooki leht asub siin (LINK). Varsti lükkan käima auhinnamängu, kus üks õnnelik saab endale samuti karbikese neid krõmpsuvaid ja maitsvaid vahvleid. Hoia pilk peal 🙂

12 thoughts on “Vahvlihaldjad käisid külas!”

 1. Su loosimise võitja pidi selguma 29. Märts… Praegu 30. Märts ja ilmuvad uued loosid ja blogipostitused aga vana loosi võitjat ei tulnudki? Hea petuskeem millega omale laikijaid koguda…

 2. Topelt kontrollisin facebooki lehte ja veel auhinnamängu pildi all kommentaare, ei leia seda võitja nime sealt. Ainult uus loosimine, blogipostitused ja esmäspäev 10:10 tehtud postitus homme hõikan võitja nime, polnud seda võitjat kuskil.

 3. Jane elublogi
  29. märts kell 11:53
  Armsa kevadise korvi maiustustega on võitnud Lilia Bell. Palju ônne ning ma võtan sinuga kiirelt ûhendust 🙂

  Postitus blogi Facebooki ajajoonelt. Võibolla sa ei ole kontrollijaks sûndinud või ehk peaksid mõtlema silmanägemise kontrollimisele? Viimasega nalja ei ole. 🙂

 4. Vabandust, aga kui mulle ei näita facebook seda postitust teie facebooki blogi lehel siis ei ole probleem mitte minus ja kontrollimises vaid facebookis. Kontrollisin praegu veel teie facebooki lehelt üle ja ei ma ei tea miks seda postitust seal ei ole. Tahad saadan screenahoti kuidas keegi teine teie facebooki profiili vaatab? Saate ise veenduda, et seda postitust seal ei ole ja vaadake ise kui halb kontrollija te olete kui te ise ka üles ei leiaks.

 5. Tead, siiralt, ma ei oska sulle öelda, miks sa seda postitust ei näe. Kas sa tõesti arvad, et ma photoshoppisin selle pildi kokku või 😀 Ma ei oska isegi oma kaamerat eriti kasutada, photoshopist rääkimata 😀 Sellele postitusele on 12 inimest vajutanud “meeldib” nuppu ning see postitus on jõudnud 800 inimese Facebooki ajajoonele. Seda näitab statistika. Ehk teisisõnu, järelikult on sul enda Facebookil mingi kamm sees 😀

 6. Kuidas saab asju nii kontekstist välja võtta? Pole kusagil väitnud, et te oleks photoshoppinud pilti või photoshoppi kasutanud. Lasin teisel inimesel teise nutiseadmega teiselt kontolt vaadata facebookis teie lehte ja seal ka ei olnud seda näha, see tõestab, et viga ei saa olla minu facebookis.mOlete ehk mõelnud, et kui juba mitmel inimesel seda ei näita siis võib paljudele jääda mulje nagu tegu oleks pettusega? Kõige kindlam oleks kirjutada võitjad lisaks seinale ka pildi alla kommentaarina sellepärast, et sinna kirjutades tuleb kõigile osalenutele teade ja sealt pole võimalik see kommentaar nö ära kaduda nagu teie facebooki blogilehelt. Kuidas ma saan meelega jama ajada? Pildil tõestus, et minul seda postitust ei näita ja palusin teisel isikul oma kontoga ja teise nutividinaga vaadata, tema ka ei leidnud seda, seega mina ei saa jama ajada ja viga pole minu facebookis vaid teie facebooki blogilehel on mingi viga, miks muidu seda osadele ei näita? Väga imelik…

 7. Palun minge vaadake blogi Facebooki lehele. Võitja saatis mulle auhinnast pildi ning lisasin selle sinna 🙂 Seal on ka väike sõnum teile, ehk olete tulevikus oma süüdistusega ettevaatlikum, sest lisaks minule sûûdistate te ausat firmat ja teie jälg on siin maas 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga