***

Väike ilusüstike siia või sinna?

Mul on kellelegi tõsine küsimus: kas me kunagi jõuame oma elus sellesse punkti, kus saame kõigega enda ümber rahul olla ja mõelda, et nüüd ongi kõik – tehtud. See on korras, see on korras, sellega olen megarahul – ideaalne!

Ma tean ise ka tegelikult sellele vastust, sest juhtumisi olen ma siin elus proovinud toime tulla juba 27 aastat ja ei ole minu silmad veel sellist asja näinud, et ma üks hetk oleks kõigega rahul ja mõtleks, et ma ei vaja enam midagi, ma ei taha enam midagi, kõik on timm ja las nii jääb.

Võibolla on teised selles süüdi hoopis, ma mõtlen. Kui ma lihtsalt omaette oleks ja teiste asju ei vaataks, siis ma ei oskaks midagi tahta ka äkki?

See oleks mõnes mõttes päris mugav ja hea ju.

Näiteks kolan ma tihti TikTokis ringi ja viimasel ajal on seal mingi trend, kus katsetatakse mingisugust äppi, mis paneb sulle ühe klikiga veatu meigi näkku.

Ma alguses suvalt scrollisin üle, aga täna mõtlesin, et prooviks oma näolapi peal ka. Plekkisin isegi 5 eurikut, et vesimärki peale ei jääks, aga nüüd juba kahetsen seda arulagedat rahapaigutust.

Ma olen alati see loomuliku ilu pooldaja olnud. Eks otsustage ise, kas sellepärast, et a) ma olen loomulikult väga ilus inimene või b) ma olen liiga rott, et endale mingeid iluprotseduure lubada.

Ei vaata ma viltu teiste peale, kes neid teevad (ok, neid natuke põrnitsen, kes korralikult liiale lähevad igasuguste oppidega), sest igaüks teeb oma kehaga seda, mida heaks arvab.

Kuni tänaseni ma ikka imetlesin end, et olen üsna kabe inimene, näost ka täitsa okei ja pole mul häda midagi, aga nüüd… Nüüd ma mõtlen, et krt, saaks ka veel ilusamaks ju. 😅

Pärast selle äpi kasutamist ma taipan päris hästi, miks inimesed oma huuli süstivad ja kortsukesi siluvad. 😅 Varem mul oli nagu savi ja mõtlesin, et mina küll ei teeks selliseid asju, agaaaa… kust neid rahapuuseemneid osta saigi? 😅

On ju mulle siinsamas blogikommentaariumiski soovitatud uus lõust ette oppida ja kott pähe tõmmata jne… et mis te arvate nüüd? 😅

Üks variant on muidugi hakata suvel huultega herilasi/mesilasi püüdma, aga selline lahendus ei tasu pikemas perpektiivis ennast vist ära… ja võib lõppeda üsna nukralt..

Ärge saage minust valesti aru (ka need, kes niikuinii saavad) – ma olen alati arvanud ja arvan ka edaspidi, et kõik peaks armastama ennast sellisena nagu nad on, aga on okei, kui inimesed ennast ka muudavad ja ka selle käigus ennast ikkagi imetleda suudavad.

Me kõik muutume pidevalt. Meie soovid muutuvad. Meie iluideaalid muutuvad. See kõik on mu meelest täiesti okei. ✌

Ma ei hakka siin jaurama igasuguste filtrid vs päriselu jne teemadel – te juba teate, mida ma sellistest asjadest arvan. 🙂

Tuleb aga tõdeda, et ma näen nendel tuunitud piltidel ikka sitaks püss välja ja ma täitsa mõtlen sellele, kas ja mida teha. Promoma ma midagi ei hakka – kui teen, siis lihtsalt elan edasi nagu poleks midagi olnud. 🙂

Äpi nime ärge küsige – ma niikuinii ei ütle. Egas tegelikult on jamps see, et selliseid äppe tehakse – vaadake kasvõi mind, ma ei oleks mingit süstimõtet endale pähe saanud, kui ma poleks ise vabatahtlikult seda äppi avanud ja oma pilti sinna laadinud ja filtrit peale lasknud. Krdi TikTok ma ütlen. 🙁

Siia lõppu üks naturaalne selfie jänese kasukaga

8 thoughts on “Väike ilusüstike siia või sinna?”

  1. Hmm. Seda pole kuidagi võimalik teada saada, et mis siis saab, kui ei suuda enam raha eraldada ilusüstide jaoks. Rahaline olukord võib ju kõigil hetkega muutuda jne. Aga, mis siis saab, kui enam ei saa lubada. Kas oled veel hirmsam, kui lihtsalt loomulikult vananedes, sest hakkasid millegagi süstima jne? Vot see on küsimus, mille peale ma mõtlen. Ma ka arvamusel, et kõik tehku, mis tahavad oma eludega peamine, et ise oleksid rahul nendega. Kuid seda ma leian küll, et kui on võimalik midagi teha oma välimuse hoidmise nimel, siis peaks seda tegema. Nahka toitma, nahka koorima jne. Et ilu säilitada ja hoida.

  2. Aga mulle meeldis see jänkuga pilt rohkem kui see üle mukitud mimm 😅😅 Seega sa oled loomulikult väga ilus neiu ja üle üldse olen ise ka rohkem siuke loomuliku ilu pooldaja . Ripsmekas ja huulepulk käib küll 🙂

  3. Mina arvan et see seal näos on korralik make up, ära loodagi et sa ilusüstidega midagi sellist saavutad, saad ainult aluspinna mis on rikutud ja pead mukkima ikka. Neid pakse huuli ja sellist make up i on võimalik endale maalida või siis photoshopiga lisada. Ma pole veel näinud et mõni fotoaparaat peidaks iluvigu, ikka photoshop ju.

  4. Tiktokis on selline leht nagu #lifevideosxo0 seal on untsu läinud videod täitesüstidest ja iluoppidest, mine vaata ja muudad ruttu meelt 😀

  5. Noo see äpp ei teinud paari süsti ainult. Sisuliselt on terve nägu nii ülekäidud, et ennast enam ei olegi. Naturaalne jänese selfi on igati parem 🙂

  6. Esimest korda kommenteerin sinu blogi (aga loen tihti). See tuunitud pilt on muidugi ilus, veatu. Nagu Barbie. Aga viimane pilt sinust, ilma filtrita on elus. Ja see on see, mis tegelikult ilus on.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga