Määratlemata

Valio Atleet juustusnäkid ja värskendavad maitsekeefirid!


Täna tõi Valio mulle kotikese, mille sees olid hõrgutavad maitsekeefirid ja erinevad juustusnäkid. Mõlemad viivad nii keele alla, et isegi praegu on mul võimatu kirjutada sellest! Kuna ma olen nii suur kama fänn, siis võite ettegi kujutada kui õnnelik ma olin, kui kotikeses oli lausa kuus kamakeefirit! Ülejäänud kuus olid cappuccino maitselised. Mulle need viimased väga ei istunud ja heameelega loovutasin nad mehele- talle maitsevad väga! Maitsekeefiri pudelid on väga mugavad kaasas kanda. Lõuna ajal, kui päikese käes oli umbes 30 kraadi sooja, haarasime külmikust paar pudelit kaasa ja läksime välja jalutama pojaga. Õues oli värskendav neid juua, samal ajal toites pisut kõhtu. 


Kindlasti ei ole need kaks ainukesed maitsevalikud keefirjookides. Valikusse kuuluvad veel: mustikakeefir ja maitsestamata keefir. Lisaks suuremas pakendis on olemas piparmündi maitseline õunakeefir. Valikut jätkub! Ning pean tunnistama, et olen isegi Valio maitsekeefirite austaja, aga iga kord olen poest haaranud mustikakeefiri kaasa. Pole lihtsalt märganud, et oleks kama oma olnud, aga nüüd olen sellest teadlik ja poelettidel on minu jaoks uus lemmik välja kujunenud. 

Nüüd aga suundume juustusnäkkide juurde. Viimasel ajal olen tihtipeale hakanud juustu lihtsalt näksimise põhimõttel sööma. Noh, sest mees hakkas ja kuidas ma siis saan sellest niisama mööda vaadata. Üllatus oli suur, kui kotikeses oli lai valik erinevaid juustusnäkke: klassikalised juustusnäkidküüslaugu-murulaugu juustusnäkid ning kadakamarja juustusnäkid. Kõik kolm on lihtsalt nii isuäratavad ja fantastilised, et panevad suu vett jooksma. Ausalt. Klassikalised  on sellise maheda maitsega ja sobivad neile, kellele ei meeldi väga vürtsikad snäkid. Küüslaugu-murulaugu omad on juba natuke vürtsikamad, kuid mitte liiga ning kadakamarja snäkid tundusid mulle kõige vürtsikamad, aga ka mitte nii palju, et suust tuld välja lööks. Krabasin õue samuti ühe paki kaasa ja jalutades on mugav neid näksida. Suurema juustuvaliku leiad SIIT! Nüüd ei pea pikemat aega poest ostma juustu ja seda ise kuubikuteks tegema. 

Aitäh Valio veelkord. Need tooted on imehead ja ma kindlasti soovitan neid poelettidelt kaasa haarata. Kui minu tagavara otsa saab (kindlasti saab, sest pisem poeg on nende maitsekeefirite järgi hull ja juustusnäkke pistab samuti kahe suu poolega!:D), suundun poelette tühjaks tegema. 😀

4 thoughts on “Valio Atleet juustusnäkid ja värskendavad maitsekeefirid!”

  1. Mustika ja cappuccino omad said mul endal juba esimese maitsmisega lemmikuks! 🙂
    Soovitan Sul ka mustika oma proovida 😉

    annaliisaparl.blogspot.com

  2. Mis te olete mikgid vaesed et saate koguaeg tasuta asju ja annetusi jne ps sul on jube pere ja lapsed.tapke ära end

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga