Määratlemata

Valio üllatab uute maitsetega!

Eelmine nädal tõi Valio mulle töö juurde kotikese head ja paremat. Juba ootasin, millal saab kibekiirelt koju minna ja lastega koti sisu jagada. Nad on mul nii suured jogurtisõbrad ja neile meeldivad igasugused magusad piimatooted. Nagu paljudele lastele ikka. Jogurtid, kohukesed ja kohupiimakreemid on meie pere ühed lemmikud!
Kotikeses peitus kirsi-kaneeli jogurt, virsiku-creme brülee jogurt ja hulga Panna Cotta magustoite. 

Panna cottad polnud minu kõige kõige lemmikumad. Võibolla oli asi selles, et ma sõin sellise koostisega piimatoodet esimest korda. Ma olen inimene, kellele meeldib kõiki asju võimalikult neutraalselt süüa. Mulle ei meeldi igasugused lisandid. Näiteks pudrule moos, kohuke moositäidisega jne, aga need Panna Cottad olid palju maitsvamad sinna juurde kuuluva kerge magusa kastmega või moosiga. Nagu ma mainisin, siis neid oli kuidagi imelik süüa nende koostise tõttu (see oli justkui jogurtitarretis), aga kaste/moos andis palju juurde. Mida ma kindlasti veel sööksin, on vaarikamoosiga Panna Cotta ja karamellikastmega Panna Cotta. 
Jogurtid. Ma ei ole suur fänn vedelatel jogurtitel ja sellepärast mind väga rõõmustas, et just need olid kreemjad ja sellised paksemad, mida on võimalik tassist ka lusikaga süüa. Lusikaga on tihti peale seda mugavam teha. Mina näiteks naudin jogurti söömist lusikaga palju rohkem. Ma jäin mõlema maitsega väga rahule. Minu puhul vastupidi vist ei saakski, sest ma olen tõesti jogurtite suur fänn. Ja lapsed on ka. Kasutasin just neidsamu jogurteid ka küpsisetordi valmistamisel, mis tuli imehea! Jogurtid tegi nauditavamaks veel virsiku ja kirsitükid. Siinkohal ei räägi ma mingitest lihtsalt tükkidest vaid ikka sellistest mõnusatest, mis lisavad maitset väga palju juurde.
Kokkuvõtvalt ütlen, et Panna Cottasid ehk ma poeriiulilt väga kaasa ei haaraks, aga kui ma täna poodi lähen, siis haaran neid jogurteid küll endaga kaasa! 

1 thought on “Valio üllatab uute maitsetega!”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga