***

3 päeva veel ehk minu väike unistus

Andke mulle andeks, et ma nendest Blogiauhindadest viimasel ajal palju kirjutan. Natukene veel ja see buum on läbi ning rahu on majas. Ma olen nii pinges seoses selle üritusega.

Kui ma vaatan eelmise aasta pilte, siis ma mõtlen, et what, miks põrgu päralt ma sinna teksades kohale ronisin. Sellise “lähen kinno” outfitiga. 😀

Igatahes, ma ei tahtnud kirjutada jälle sellest, mida selga panna ja kes mind üles tuuniks ja kas üldse minna vaid ma tahtsin teile midagi südamele panna.

Ma saan aru, et teid on võib-olla see häälte nurumine ära tüüdanud. Mind oleks ka, hihi. 😀 Aga see sündmus on minu jaoks tähtis. Blogimine on minu jaoks tähtis. See ei ole isegi mitte hobi enam minu jaoks vaid kirg, eluosa, asi, ilma milleta ma ei kujutaks oma elu ettegi.

Eks olen minagi unistanud, et saan üks kord selle väikese tahvlikese omale koju riputada ja uhkusega seda vaadata. Ma olen väga palju kohanud suhtumist: “Millega sa tegeled? Aa, blogimisega, pssh, see pole ju miski tegevus!” Kuid saada selle eest, mida armastad, ka autasu, oleks minu jaoks midagi.. enneolematut ja erakordset. Kuigi vaadates teisi blogijaid ja nn konkurente, siis on mul õhkõrn lootusekiir ning võimalus saada autasustatud. Kuid siin ongi mul teie kõigi abi vaja! Igaühe teist!

Oleks ju tegelikult vahva, kui kõik blogijad, kes kandideerivad, saaksid selle pisikese tahvlikese ju. Lihtsalt selle eest, et sa blogid. Muidugi on see kindlasti raske ja kulukas ettevõtmine, sest korraldajal ju niigi käed-jalad tööd täis.

Tänase seisuga saab 3 päeva veel hääletada!!! 🙂

Iga hääl on oluline! Ausalt ka! Mõni ehk mõtleb, et mis see üks hääl muudab? Keegi teine ju raudselt annab oma hääle! Egas see minu hääl midagi niikuinii ei muuda! 

Lükka see arvamus ümber, võta need paar minutit ning pane oma hääled enda lemmikule teele. Tulemused võivad väga tasavägised olla ja isegi üks hääl võib seisu muuta, seega pliiiis… minge siia (VAJUTA SIIA!) ja andke kõik oma viis häält täpselt neile, keda te loete, kes teile meeldib ja kellele heaks arvate (ma istun siin ja hoian pöidlaid, et see oleks mina :D)

Meeldetuletus! Igalt IP aadressilt saab anda kuni viis häält. Noh.. tegelikult võid sa seal lõpmatuseni tulistada, aga ainult 5 neist lähevad arvesse. 🙂

Kui sa loed minu blogi, arvad, et ma olen khuul kuju ja sind huvitab minu ja mu pere eluke Eesti südames, siis otsi üles kategooria: elulised blogid ja minu blogi link: janeblogi.ee (nimekirjas teine), kliki sinna linnuke, keri lehe alla ja klõpsa “hääleta”. Ma olen ausalt nii nii nii nii tänulik iga hääle eest ja ehk saan ka esimest korda blogimise eest tahvlikese koju seinale (mis on minu väike salajane unistus)! Kniks ja kummardus. ♥ ♥ ♥

6 thoughts on “3 päeva veel ehk minu väike unistus”

  1. Oma 5 hääletust lähen annan sulle ära kohe 😉 Oled need igati välja teeninud 😉

  2. Pole kunagi hääletanud ja tavaliselt ei jälgi blogisid aga kuidagi sulle olen vahel kaasa elanud ja lugenud 🙂 hääletatud!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga