***

Vlog 2: nädalavahetus

Teate, mulle vist hakkab see vlogimine täitsa meeldima! Viimasel ajal tunnen ennast hästi enesekindla ja õnnelikuna. Üsna mitmed lugejad on ka seda tähele pannud ja mulle armsaid kirju saatnud. Viimati alles eile! Aitäh, sellised armsad pisiasjad teevad olemise veel paremaks. 🙂

Kui te nüüd vlogi hakkate vaatama, siis andestage mulle minu väljanägemine. Ühel päeval näen ma välja nagu pakitud sardell ja teisel täpselt sellise näoga, nagu oleks eelmine päev tina pannud. Ei ole, ma luban ausalt! 😀

Selle vlogi point oligi filmida meie nädalavahetust. Selle ilus ja koleduses. 😀 Ma kasutasin elus esimest korda Movie Makerit, seega pliis andestage need väikesed viperused. Minu jaoks näiteks tuli see klippide lisamine ja kokku miksimine ja kõik muu hästi välja. Esimese korra kohta. 😀

Andke ikka siis märku ka, kuidas meeldis ja kas võiks tulevikus ka sellist vlogi teha. 🙂

ps. kellel laseb, valige hammasratta alt ikka parem kvaliteet, mul endal see asi jamab veits. 😀

1 thought on “Vlog 2: nädalavahetus”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga