Määratlemata

Võida kotike Valio toodetega!

On aeg üheks maitsvaks auhinnamänguks. Varasemalt olen ma kõik loosid teinud blogi facebooki lehel, aga nüüd otsustasin ühe erandi teha! Paar päeva tagasi sain kotikese Valio poolt, kus sees oli kõike head ja maistvat. Nüüd saab üks lugeja endalegi selle koti sisu. Minu postitust saab lugeda nende toodete kohta SIIT!

Auhinnakotikesest leiad 6 pakki juustusnäkke ja 12 maitsekeefirit!
Selleks, et loosimises osaleda:

♥ Kliki “meeldib” Jane blogi facebooki lehele SIIN!
♥ Kliki “meeldib” Valio Köögikuntsnikud facebooki lehele SIIN!
♥ Jäta siia alla kommentaariks oma nimi ja e-mail ning millised postitused meeldivad Sulle kõige rohkem minu blogis.


♥ Lisahäälena võid loosipilti jagada Facebookis avalikult, mille leiab SIIT!

Võitja kuulutan välja 10. juuli!

71 thoughts on “Võida kotike Valio toodetega!”

 1. Anne Limberg ( anne.limberg@mail.ee)

  Mulle meeldivad kõik postitused! Lugemise teeb mõnusaks see, et ei ole lihtsalt pikk jutt kirjutatud, vaid on pilte lisatud, mis teeb lugemise huvitavaks. Kuna kodus omal ka laps, siis lastepostitused meeldivad kõige enam. Päikest ja rõõmu igasse päeva!!!!

 2. Loen ka kõike headest asjadest
  nii lastele kui suurtele mõeldud toodetest
  kuid mitte halkohoolseid tubaka tooteid

 3. Teele Katkosilt
  telikene@hot.ee
  Mulle meeldivad sinu juttude seast jutte kleitidest ja lastest 🙂 olen täielik kleidi hull ning su noorem poeg on minu kuti vanuses ,siis on põnev lugeda temast tegemisi ja toimetusi lastega 🙂

 4. Ma ausalt ei oska midagi välja tuua, aga ega pole üldse kaua su blogi jälginudki. Kogemata leidsin ja see on tore 🙂
  Aga mulle väga meeldivad need gif-id su postituste juures. Väga andekad ja lahedad! Ja sinu kirjutamisstiil meeldib.
  Eva-Maria Virnas
  evamariimarii@gmail.com

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga