***

Võtaks vabamalt nüüd

Huhh, kiired ajad on möödas! Jep, ma olen töötu, aga ka näiteks Türile jumestusse minemine ja Paide ümber fotograafiga tiirutamine on minu jaoks energiat nõudev ja täpselt nagu töö. Ma pean end vaimselt ette valmistama ja füüsiliselt ka ju kohal olema ning koostööd tegema.

Vaatan ja loen, kõik pablavad sellepärast, mida EBAle selga panna. Ma olen võib-olla isekas, aga ma kihistan vahel salaja naerda, sest mul kõik asjad olemas. Ok, raudselt on see karma bitch ja maksab mulle selle kihistamise eest kätte. 😀

Igatahes, on mul olemas fantastiline kleit, mille laenas mulle armas onutütar. Viimane nägi sotsiaalmeedias, et otsin kleiti ja oli nii lahke ning pakkus mulle. Ma esiti kartsin, kas see mulle ka selga mahub, sest ta tundub minu kõrval nii kleenuke, aga täitsa valatult läks. 🙂

Peokotiga olin ma hädas, aga saatus viis mind Tartu Tasku keskusesse ning ühes poes oli lõpumüük ja sealt ma ta krabasin 11eurtsiga. 😀

Jalanõud. No need on jumala savi, sest kleidi alt ei paista midagi. Juhul, kui ma seal saltosid viskama ei hakka ja loodame, et seda ma tegema ei pea. 😀

Jumestus tehakse mulle Türil, Kristiina Ilustuudios (link!). Tema töid vaadates ma ei kahtlegi, et ma sealt väljun tõelise printsessina. Soengu teeb mulle armas Sophia, kelle imeliste oskustega saate etteruttavalt siin tutvuda (link!).

Ma olen tõesti ärevil! Olen muidu ka selline enesekindlat tüüpi inimene, aga ma nii tahaks seda lõpliku tulemust näha. Kui kleit seljas, soeng ja jumestus tehtud.. Juba ainuüksi selle kleidi kandmine tekitab sellise hästi positiivse tunde. Vaatan peeglisse ja ohkan, kui ilus ma olen. Ok, ok.. ma ei muutu isekaks egoistiks. 😀 Aga vahest võib ju?

Nüüd tuleb vaid oodata.. Et laupäev kiiremini kohale jõuaks. Ja noh, tuleb end ikka õigetesse kohtadesse ka kohale vedada. Väike paanikajaanika on sees, sest ma ju tegelikult sinasõber ei ole kellegagi sealt ja kuigi härra tuleb kaasa, siis ehk seisamegi seal ja lihtsalt oleme.. Ja läheme minema. 😀

Lõpuks tahan tänada kõiki veelkord, kes minu blogi poolt hääletasid. Ise olen ma kindel, et esikolmikusse ma ei pääse, sest selles kategoorias hulk paremaid ja tugevamaid tegijaid, aga nagu ma juba eelnevalt maininud olen, siis olen ma ääretult tänulik iga hääle eest. Vahet pole, mis koha oma blogiga saavutan. Aitäh-aitäh! Muidugi olen ka ülimalt meelitatud, et Blogiauhindade Facebookis ennustati ühes auhinnamängus mulle kolmandat kohta. Ja päris päris mitu inimest ennustas. 🙂

2 thoughts on “Võtaks vabamalt nüüd”

  1. Miks jumestust ja soengut samas kohas Türil ei tee? 🙂 vaatasin tal täitsa ilusad ka soengud. Ja kas said siis koostööraames need, ehk kas on oodata ka reklaami ja põhjalikumaid postitusi? 🙂

    1. Kuna otsisin kahte erinevat inimest, siis tulid ka erinevad pakkumised. Kristiina pakkus jumestust, Sophia soengut. 🙂 Ma tahaks tegelikult varakult pealinna jõuda ja sellepärast on ka hea, et üks neist asjadest Tallinnas mulle tehakse.

      Samuti ka sellepärast, et lapsed vaja vanemate juurde viia. Ajaliselt jääks hätta. 🙂
      Jah, sain koostööraames ning kindlasti peale Blogiauhindu näitan pilte ja kirjutan. 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga