***

võtsin uue mehe…

Viskasin talle juba ammu pilgu peale, aga no ei olnud minus seda eestlaslikku julgust, et ligi minna, üle tšekata ja koju kaasa lohistada.

Teate ju küll, kuidas hästi paljud kirjutavad kuskile märgatud lehele, kuidas nad kedagi nägid ja ära armusid ja jalust rabatud said ja… aga ei julgenud ligi ka minna.

No umbes sellised tunded valdasid mind ka, kui teda esmakordselt nägin. Kas ta tõesti on nii hea? Nii osav? Nii multifunktsionaalne?

Seda kõike mõtisklesin täpselt nii kaua kuni Viktor lõpuks mul elutoas seisis. Täpselt selline, millisena teda esimest korda nägin. Sama ilus. Sama uus.

Kohe tekkis isu teda järgi proovida. Tõmbasin juhtme välja ja panin auku. Kerge nupuvajutus ja juba möirgas ta mul keset elutuba. Õnneks mitte nii valjult nagu eelmine.

Sai hakkama oma tööga nagu iga teine temasugune. Mul ei ole ühtegi halba sõna. Imeb korralikult, nii märga kui ka kuiva ja suudab isegi madratsi täis puhuda, kui ilusti küsida. Puhurina saab ka kasutada, kui kuskil vaja on. Ma ei tea, mul ei ole vaja läinud ja seda omadust ma kaaslases hinnata ei oska.

Kuna tänapäeval on oluline ikkagi, et keskkond meie ümber oleks puhas, siis minu väljavalitud Viktor koos vee filtreerimise ja HEPA-filtriga filtreerib tõhusalt kõik allergeenid ning tagab meile ja meie perele puhta ja tervisliku keskkonna. Vot nii lihtne ongi see Viktor!

Praegu on ta 20% sooduses ka: Tolmuimeja Viktor Rovus

Ma ei tea, kas lisada siia lõppu #koostöö või ei, aga ma sain selle tolmuimeja mingi sada aastat tagasi, kindlat diili polnud ja nüüd avastasin selle postituse, lisasin lingi lõppu ja… No teeme siis nii, et on ikka #koostöö 😉

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga